Acasă

Centrul pentru politici și analize în sănătate

Suport pentru MSMPS, din partea Centrului PAS, în consolidarea îngrijirii paliative – proiectul RAPORTULUI STATISTIC Privind activitatea prestatorului de îngrijire paliativă/ СТАТИСТИЧЕСКИЙ ОТЧЕТ О деятельности поставщика паллиативной помощи.

10.02.2020
 1139

Pentru consolidarea îngrijirilor palliative în RM, este necesar de implementat și instrumente operante de colectare a indicatorilor și datelor relevante spre a îmbunătăți capacitatea de monitorizare a distribuției echitabile a serviciilor de îngrijiri paliative pentru toate categoriile de populație, inclusiv copii, care să fie utilizate în procesul elaborării politicilor publice, bazate pe dovezi, în scopul prestării serviciilor îngrijiri paliative centrate pe persoană și familie.

Anexa la scrisoarea Centrului PAS Nr.060 din 10 februarie 2020 Descarcă

Acest material a fost elaborat în cadrul proiectului ”Monitorul Sănătății pentru o bună guvernare în RM” implementat de Centrul pentru Politici și Analize în Sănătate cu suportul financiar al Fundației Soros-Moldova. Informațiile prezentate și concluziile expuse în acest material aparțin în exclusivitate autorilor și nu sunt împărtășite neapărat de Fundația Soros-Moldova.